Geen categorie

Ontdek de mogelijkheden van een Isocab koelcel

posted by vps3837 27 februari 2018 0 comments

Op het gebied van koelcellen heeft het merk Isocab al jarenlange ervaring opgebouwd. Ze hebben kennis over het ontwikkelen van sandwichpanelen. Deze panelen zijn de basis van elke koel- of vriescel. Door de verschillende groottes van deze panelen is het mogelijk om een Isocab koelcel op maat te laten maken. Bij elk bedrijf is de beschikbare ruimte voor een koelcel namelijk anders en moet daar andere invulling aan gegeven worden. Naast de mogelijkheden voor een op maat gemaakte koelcel zijn er nog een aantal specialiteiten verbonden aan het merk Isocab.

Garantie voor kwaliteit

Kwaliteit leveren is het motto van Isocab. Ze doen er daarom ook alles aan om elke keer een mooi vernieuwd product in de markt te zetten. Bij het ontwikkelen van de koelcellen wordt daarom rekening gehouden met het ISO 9001 normen. Bij deze norm worden kwaliteitseisen gesteld die van belang zijn voor de klanten. Om deze norm in ontvangst te kunnen krijgen moet je aan een aantal onderdelen voldoen. We willen deze onderdelen even versimpeld weergeven:

  • Aangeven wat je doet
  • Wat je gezegd hebt ook daadwerkelijk uitvoeren
  • Bewijs leveren

Zoals u merkt is er door Isocab een hele weg doorlopen voordat zij de ISO 9001 kwaliteitsnormen in ontvangst hebben mogen nemen. Deze kwaliteit en garantie is daarom ook duidelijk vindbaar bij de geleverde koelcellen. Zo heeft u altijd voor lange tijd garantie na het kopen van de koelcel. Wanneer er storingen optreden zal er altijd zo snel als mogelijk hulp onderweg zijn om ervoor te zorgen dat uw Isocab koelcel weer snel op temperatuut komt.

Diverse mogelijkheden bij een koelcel kopen

Zoals we eerder aangegeven hebben is het mogelijk om de Isocab koelcel op maat te laten maken. Bij de meeste Horeca bedrijven is de ruimte voor een koelcel heel erg beperkt. Om de koelcel toch optimaal te kunnen gebruiken kunnen er rekstellingen in de koeling geplaatst worden. Op deze manier kan alle ruimte gebruikt worden voor het opslaan van gekoelde producten. Alle Isocab koelcellen worden gebouwd aan de hand van sandwichpanelen. Deze panelen zijn aan de binnenkant voorzien van polyurethaan wat ervoor zorgt dat de lage temperatuur van de koelcel niet verloren kan gaan. Op deze manier worden er veel kosten bespaard op de energierekening. Daarnaast is het door deze losse panelen mogelijk om de koelcel zo nodig uit te bereiden. Wanneer de onderneming groeit moet de koelcel ook vergroot worden.

Deuren

Naast de mogelijkheid om de koelcel te kopen op maat is het ook nog eens mogelijk om de juiste koelceldeur bij uw koelcel uit te kiezen. Bij ieder bedrijf is het gebruik van een koelcel namelijk anders. Wordt er heel vaak in en uit gelopen dan is het verstandig om een lichte koelcel deur te plaatsen. De isolatiewaarde van deze deur is lager maar kan u wel betere gebruiksvriendelijkheid bieden. Als de koelcel minder gebruikt wordt is het een aanrader om voor een zware deur te kiezen. Het gebruik is iets moeizamer maar de isolatiewaarde is veel aantrekkelijker.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment