Geen categorie

Een tweedehands auto online kopen

posted by vps3837 17 oktober 2017 0 comments

Tegenwoordig kopen we allerlei dingen op internet. Van sokken tot kasten, van fietsen tot auto’s én nog veel meer.  De traditionele verkoop van auto’s  is aan het veranderen omdat steeds meer consumenten hun auto via internet uitzoeken. Nu kunnen we ook een auto online kopen. Het online kopen van een auto heeft veel voordelen. Lagere prijzen, kortere levertijd én het aanbod wordt steeds groter.

Uitzoeken van een auto
Een auto uitzoeken doen we al vaak op het internet. We bekijken de websites van dealers en maken een keuze van het merk en de uitvoering. Daarna zoeken we op internet naar de voor- en nadelen van deze auto. Als we dan bepaald hebben welk merk en welke uitvoering we het liefste hebben dan vergelijken we ook de prijzen op het internet. De ANWB hulp kan helpen om een keuze te maken welke auto je wilt kopen. Maar daarna moeten we toch op pad om daadwerkelijk die auto te kopen. We gaan naar de dealer, mogen een proefrit maken, of misschien wel meerdere omdat we twijfelen. Dan moeten we onderhandelen over opties en de prijs. Zijn we met de dealer tot een overeenkomst gekomen dan bestellen we de auto en moeten dan wachten. Vaak wel zes weken wachten.

Online een auto kopen

Een auto online kopen gaat net zo veilig én makkelijk als het kopen van andere artikelen op het internet. Kijk eens op de website van Bynco (Buy Your Next Car Online). Zij kopen alle auto’s zelf in en hebben geen aanbod van toevallig ingeruilde auto’s waar ze snel van af moeten. Ze zijn RDW erkend, de auto’s worden door Dekra, een onafhankelijk bedrijf gekeurd, maar ze hebben geen showroom. De voordelen van kopen bij Bynco:

Je krijgt de auto 14 dagen op proef
Je krijgt 180 dagen garantie
De auto wordt thuisbezorgd
De auto heeft een vaste prijs, die lager is omdat er bijvoorbeeld géén showroom is
De auto is onafhankelijk gekeurd door Dekra
Je kunt veilig betalen via iDEAL op een derdenrekening

Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Andere interessant artikelen

Leave a Comment