Geen categorie

Goedkope office 2016 licentie via de marktplaats voor software

posted by vps3837 27 februari 2018 0 comments

In het bedrijfsleven is Microsoft office een van de meest gebruikte software pakketten. Met office maak je gemakkelijk presentaties, spreadsheets, teksten bewerken en krijg je toegang tot een office mail. Microsoft is gericht op een hoog gebruikersgemak, de office 2016 licentie is daarom een opvolger van Microsoft office 2013. Veel mensen zijn nog bekend met office 2013 daarom geven wij in dit artikel een aantal verbeteringen die in deze nieuwe licentie doorgevoerd zijn.

Veranderingen in de office 2016 licentie

Microsoft licenties worden regelmatig aangepast om verbeteringen door te voeren. Zo zijn alle thema’s van de standaardprogramma’s verandert. Excel heeft bijvoorbeeld een groen thema en PowerPoint een oranje kleur. Naast het veranderen van de thema’s zijn er nog een aantal veranderingen doorgevoerd zoals:

  • Het is mogelijk om bestanden in de Cloud te openen, bewerken en vervolgens weer op te slaan.
  • Er is een nieuw programma toegevoegd. Sway is een programma waar u persoonlijke verhalen, presentaties of een cv kan maken. Alle andere programma’s van de Microsoft licenties kunnen hier mee gecombineerd worden.
  • De zoekfunctie is gedeeltelijk uitgebreid. Wanneer u een vraag intypt zorgt de Tell-me-Functie dat u naar de juiste plek gaat.
  • Binnen outlook is er ook een verbeterde zoekfunctie ingevoegd. De spamfilter is aangepast op uw mailgedrag en zorgt ervoor dat spam mails dadelijk in de spam map gezet worden.

Met de office 2016 licentie is het makkelijker geworden om samen te werken. Je kan gelijktijdig werken aan een word of PowerPoint document. Daarnaast is het mogelijk om de schermen onderling met elkaar te delen.

Goedkope software

Software is en blijft een flinke investering, maar toen het in 2012 legaal werd om tweedehands software te verkopen en kopen is hier een verbetering in gekomen. Voor bedrijven wordt het voordeliger om over te stappen om nieuwe MS licenties. Vroeger was deze stap vaak heel groot omdat de oude software geen geld meer opleverde. Nu levert de oude software nog wel geld op en is het aantrekkelijker om over te stappen op nieuwe licenties. Software blijft namelijk altijd hetzelfde ook als de licentie al jaren gebruikt is. Zo is het voor startende ondernemers en particulieren ook mogelijk om over goede software te beschikken voor weinig geld.

Marktplaats voor software

Om de vraag en het aanbod naar goedkope software bij elkaar te brengen is een er een marktplaats voor software opgericht. Hier worden alleen betrouwbare en veilige licenties aangeboden die afkomstig zijn van bedrijven. De kosten voor deze tweedehands software liggen veel lager dan normale software. Zo is het voor particulieren ook veel aantrekkelijker geworden om over te stappen naar de MS office 2016 licentie. Op deze marktplaats voor software worden naast software licentie ook andere goedkope software aangeboden. Bent u heel nadrukkelijk opzoek naar een bepaalde licentie maar is deze op dat moment niet aanwezig op de marktplaats voor software, het is mogelijk om een zoek oproep te plaatsen. Zodra deze licentie aangeboden wordt ontvangt u een melding.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment