Geen categorie

Stropdassen

posted by vps3837 23 november 2017 0 comments

Tijdens de kerstdagen lopen we er natuurlijk allemaal netjes bij. Maar ook gewoon casual gekleed komen we de stropdassen steeds vaker in ons straatbeeld tegen. Vroeger werden de stropdassen vooral gezien als een outfit voor naar het werk. Maar tegenwoordig mag je er ook privé gewoon netjes bijlopen. De meeste mannen hebben daarom ook een aantal exemplaren in de kast liggen. Het is fijn om meerdere kleuren op voorraad te hebben. Je kan zo een aantal stropdassen combineren met bijvoorbeeld een net pak of gewoon een nette blouse. Door verschillende kleuren aan te schaffen kan je telkens weer een andere richting op. Wil je echt in kwaliteit investeren voor je collectie stropdassen? Kies dan vooral voor pure zijden stropdassen. Je hebt hier nog lang plezier van als je naar je werk gaat.

Stropdas rood is echt altijd stijlvol

Als je op zoek bent naar een stijlvol exemplaar, dan kom je al snel uit bij de stropdas rood. De rode kleur staat voor passie en verlangen, maar geeft ook een chique uiterlijk. Door de chique uitstraling is de stropdas rood perfect voor een feestje of gewoon voor de feestdagen. Met kerst & oud & nieuw is er natuurlijk niets leuker als een mooi pak met een rode stropdas. Het fijne van deze kleur is dat het geen trendkleur is. Dit betekend dat de kleur echt altijd kan onder een mooi kostuum of op een nette blouse. De kleur is ook eenvoudig te combineren en dit is natuurlijk altijd fijn als je een pak uitzoekt!

Andere interessant artikelen

Leave a Comment