Algemeen

Waarom kiezen voor de Bosch PST 900 PEL?

posted by vps3837 28 december 2017 0 comments

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goede decoupeerzaag, dan is de Bosch PST 900 PEL een aanrader. Deze machine is niet alleen mooi, maar ook handig in gebruik en tevens veelzijdig door de vele functies. Daarnaast beschikt deze decoupeerzaagmachine over een vermogen van wel 620 Watt, wat betekent dat het zaagblad wel 3100 rotaties per minuut kan maken. Ook is het ontzettend eenvoudig om het zaagje te verwisselen en kan het zaagblad een zaagdiepte bereiken van wel 90 mm. Hierdoor is de PST 900 PEL uitermate geschikt voor het zagen van de wat dikkere balken en planken.

Bosch PST 900 PEL voordelen

Waarom kiezen eigenlijk zoveel klusser voor de Bosch PST 900 PEL? Nou, dit heeft allemaal te maken met de voordelen van deze machine. Denk hierbij aan het CutControl systeem van deze machine. Dit is een soort van zaaglijnvizier, welke voor het zagen wordt uitgeklapt. Wanneer je nu ook nog van te voren hebt afgetekend waar de zaagsnede precies moet komen, dan wordt het nog eenvoudiger. Het vizier, welke de richting van het zaagblad aangeeft, plaats je in dit geval over de getekende zaaglijn. Door het vizier te volgen tijdens het zagen is het mogelijk om een kaarsrechte zaagsnede te maken.

Naast dit systeem heeft de PST 900 PEL ook nog een ander systeem. Namelijk het Low Vibration systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat tijdens het zagen de trillingen niet naar het handvat worden geleid. Hierdoor is het mogelijk om nog preciezer te werken, wat de kwaliteit van het zaagwerk ten goede komt.

Zijn er ook nadelen?

Gelukkig heeft de Bosch PST 900 PEL niet heel veel nadelen. Zo wordt er bijvoorbeeld maar één zaagblad meegeleverd. Voor het zagen van andere materialen is het daarom verstandig om ook nog andere zaagjes aan te schaffen. Daarnaast beschikt deze decoupeerzaag over tal van functies, waardoor het gewicht wel een beetje aan de hoge kant is. De machine weegt namelijk 2,2 kg. Echter zorgt een hoger gewicht er wel voor dat je meer controle hebt tijdens het zagen.

De PST 900 PEL decoupeerzaag wordt over het algemeen goed beoordeeld door gebruikers. Het is een krachtige, nauwkeurige en betrouwbare zaagmachine welke voor een iets hogere prijs wordt aangeboden. Wil je meer weten over deze decoupeerzaag? Dan is het verstandig om eens de volgende pagina te bezoeken: https://www.decoupeerzaagkopen.nl/bosch-pst-900-pel/.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment