Geen categorie

De nieuwe Iphone11

posted by vps3837 30 oktober 2019 0 comments

September 2019 is de nieuwe Iphone11 van Apple uitgekomen, deze Iphone11 is beschikbaar in verschillende modellen: de normale Iphone11, de Iphone11 Pro en de Iphone11 Pro Max. De Pro modellen zijn groter dan het normale model van de Iphone11. Hoeveel je voor de telefoon gaat betalen hangt af van het model en het geheugen van de telefoon. De telefoon is beschikbaar in de kleuren rood, groen, geel, paars, wit en zwart.

De camera’s
Een ding wat erg opvalt aan de Iphone11 en zijn grotere modellen is de camera ervan. Achterop de telefoon bevindt zich een verbeterde dubbele camera. Deze dubbele camera zorgt voor verbeterde prestaties van de camera op het gebied van scherpte en diepte in de foto’s die worden genomen. De tweede lens op de camera biedt ook meer AR-functies. Ook de frontcamera van de Iphone11 is sterk verbeterd. Het gebied van de hoek is groter waardoor er meer op het scherm kan worden vastgelegd, ook heeft het beeld meer megapixels. Dit gaat allemaal gepaard met een slow motion camera functie. De verbeterde frontcamera heeft ook een positieve invloed op de faceID, je gezicht zal nu sneller herkent worden door de telefoon en dus sneller ontgrendelen. Houdt hier wel rekening mee, als je telefoon op de tafel ligt en je kijkt er naar kan je telefoon dus al ontgrendelen.

De kenmerken
Het scherm van de telefoon heeft geen rand waardoor er meer te zien is. De grootte van het scherm is 11,6 inch, die van de Pro modellen zullen uiteraard groter zijn.
Deze telefoon zijn door nieuwe materialen allemaal waterdicht, ook kan de telefoon beter tegen een stootje dan de vorige Iphones. Het nieuwe toestel is gemaakt van ander glas wat volgens apple het sterkste glas is. Toch worden er nog wel hoesjes voor het nieuwe toestel verkocht om te voorkomen dat er krassen op komen.
Behalve dit heeft het nieuwe toestel ook een betere accu dan zijn voorgangers. Er wordt gezegd dat je het een hele dag kan volhouden met een lading van je telefoon. Natuurlijk zal het verschillen per persoon hoelang het toestel het volhoudt. Wanneer je er veel gebruik van maakt is de kans groot dat je de telefoon tussendoor nog een keer moet opladen.
Wanneer je een groot budget hebt en opzoek bent naar een telefoon met een goede kwaliteit camera is de Iphone11 wat voor jou. Wil je graag een groter model kun je gaan voor een van de Pro modellen. De telefoon aanschaffen in combinatie met een abonnement op dat moment goedkoper lijken, maar een nieuw toestel aanschaffen is het goedkoopst.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment