Geen categorie

De jaarwisseling vieren, thuis of buiten de deur?

posted by Tom 23 december 2016 0 comments

De jaarwisseling is al over één week. Dit geeft voor veel mensen een reden om een mooi feestje te organiseren met vrienden en familie. Veel mensen komen bij elkaar om met de mensen waar ze om geven het nieuwe jaar in te gaan. Er worden lekkere hapjes gemaakt en lekkere drankjes meegenomen om er vervolgens met elkaar van te genieten. Natuurlijk zijn er ook mensen die liever oud en nieuw vieren buiten de deur. Voor deze mensen is er de mogelijkheid om één van de vele feesten te bezoeken in heel Nederland!

Er worden veel feesten georganiseerd om het nieuwe jaar knallend in te gaan. Elk jaar worden er grote vuurwerkshows georganiseerd in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Tijdens deze vuurwerkshows wordt het beste en het mooiste vuurwerk afgestoken wat er maar te krijgen is. Dus als je oud en nieuw buiten de deur wilt vieren en geen geld wilt uitgeven aan vuurwerk, is dit een goed alternatief om de jaarwisseling op een leuke manier te vieren.

Er worden ook grote indoor feesten georganiseerd om feestend het nieuwe jaar in te gaan. Tik Tak NYE 2016 is één van die feesten. Het feest wordt in Rotterdam en in Amsterdam gehouden waardoor het veel beter mogelijk is voor mensen uit heel Nederland om het feest te bezoeken. Er komen op het feest verschillende top dj’s waaronder Feestdjruud en the Partysquad. Als je meer van de techno bent dan is Dope een goed alternatief voor een goed feestje tijdens de jaarwisseling. Het feest wordt in Den Haag gehouden en begint om kwart over 12 en eindigt om 6 uur. Hierdoor geeft het je de mogelijkheid om tot 12 uur bij je familie of vrienden te blijven.

Al met al zijn er veel mogelijkheden om de jaarwisseling te vieren, of je dit nou thuis of buiten de deur wilt doen!

Andere interessant artikelen

Leave a Comment