Geen categorie

Wat kun je doen als je je verveelt in de vakantie?

posted by vps3837 15 november 2021 0 comments

Je hebt maanden en maanden uitgekeken naar je welverdiende vakantie, maar als je twee dagen genoten hebt merk je dat de verveling toeslaat. De orde van alledag begint weer en je vrienden hebben geen tijd om elke dag af te spreken, die ene Netflix-serie heb je al uitgekeken en je hebt eigenlijk nergens zin in. Wat doe je dan? Het lijkt alsof de dagen voorbijkruipen en er niks meer te doen is wat je leuk vindt wat ook nog nuttig kan zijn. Vraag je je af hoe je van verveling af kunt komen? Je leest er meer over in deze blog!

Ga online kleren shoppen

Het liefst shop je in de stad samen met je vriendinnen, waarna je ook nog een hapje en een drankje met ze doet op een terras. Helaas kunnen ze niet of hebben ze geen geld, maar dankzij het digitale tijdperk kun jij ook online die ene prachtige cocktailjurk scoren. Door middel van online shoppen kun je vanachter je laptop rondkijken op online webshops en het perfecte kledingstuk vinden. Het grote voordeel hieraan is dat je gewoon thuis kunt blijven en meer keuze hebt, en de kans is groot dat je nieuwe jurkje de volgende dag al bezorgd wordt.

Speel een spelletje of ga letters graveren

Je kunt online puzzels bestellen of op zolder kijken wat je nog hebt liggen aan spelletjes. Met een puzzel van 1000 stukjes ben je wel een paar dagen zoet, en heb je even geen verveling meer. puzzelen werkt zowel ontspannend als uitdagend, want je houdt je brein er soepel mee. Er zijn allerlei spellen, van sudoku’s tot legpuzzels en Cluedo. Ben je meer een creatief persoon? Je kunt Pennen aanschaffen en een nieuwe passie vinden in letters graveren! Door de grote Parker betrouwbaarheid heb je met de pennen van Parker een kwalitatief goed merk waarmee je de mooiste letters kunt graveren. Eens iets anders dan tekenen of schilderen.

Verwen je haar met een maskertje

We hebben allemaal wel eens van die vervelende dagen waarop ons haar niet goed wil zitten. Dit wordt ook wel een bad hair day genoemd. Het is echter erg simpel om je haren te temmen en ervoor te zorgen dat ze weer stralen. Dit kun je doen door middel van een haarmasker, die je ook gewoon thuis kunt maken. Wat dacht je van een haarmasker van kokosolie en arganolie? De enige twee ingrediënten die je nodig hebt voor dit masker kun je gewoon bij de drogist kopen. Kokosolie is wel een erg harde substantie, dus je doet er goed aan om het van tevoren even op te laten in de magnetron. Als je dit gedaan hebt, kun je de arganolie toevoegen en de twee ingrediënten mengen tot het een glad mengsel is. Wanneer je hiermee klaar bent, kun je het in je haar doen. Dit haarmasker kun je een nacht inhouden voor het beste resultaat, maar je kunt het ook na een uur weer uitspoelen. Als je dit masker uit je haar hebt gespoeld, zul je er versteld van staan hoe goed je haar weer zit en hoe mooi het glanst! Een aanrader dus.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment