Algemeen

Pianist worden in 7 dagen?

posted by Dennis 4 april 2017 0 comments

Wil jij snel en eenvoudig piano leren spelen? Begin dan eens met een online piano cursus. Met zo’n cursus leg je binnen 7 dagen de basis om leuke liedjes te spelen. Deze cursus wordt in de meeste gevallen aangeboden in de vorm van een online e-book boordevol met leuke oefeningen en tips.

Als beginnende cursist wil je waarschijnlijk graag weten wat nou een perfecte cursus voor jou kan zijn. Er zijn namelijk cursussen die gebaseerd zijn op de begeleiding. Denk hierbij aan muziekscholen of privé pianoleraren. Zoals de titel al aangeeft zijn er ook cursussen die de garantie geven om binnen 7 dagen grote stappen te zetten in het piano spelen. Dit is natuurlijk wel heel erg afhankelijk van de eigen motivatie en doorzettingsvermogen. Dit wil niet zeggen dat je als persoon met weinig motivatie en doorzettingsvermogen geen kans maakt om binnen een korte tijd het pianospel te leren. Hieronder zullen we de soorten cursussen kort beschrijven, maar ook over de inhoud en de voordelen van online piano leren spelen.

Wat houdt deze cursus in?

Deze cursus is kort gezegd een online cursus die op verschillende manieren wordt aangeboden. Niet alleen via een eenmalige betaling is een e-book met de lesstof te verkrijgen, maar ook via een account waarin de lesstof wordt aangeboden. Het e-book bestaat uit de lesstof, welke stap voor stap wordt uitgelegd. Hetzelfde geldt ook voor een cursus via een eigen account. Toch kun je jezelf afvragen: “Maar krijg ik dan wel de nodige ondersteuning op de momenten dat het mij uitkomt?”. Mocht je vragen hebben over de cursus of bijbehorende lesstof, dan kun je gewoon contact opnemen met de auteur/beheerder.

Binnen 7 dagen?

Ja, in 7 dagen wordt de basis gelegd van het piano spelen. Voor de wat bekendere muzieknummers, bijvoorbeeld die van de radio, heb je natuurlijk wel meer ervaring nodig. Daarom bevat deze cursus meerdere oefeningen om gewoon weg iedere dag te oefenen. Hierdoor kun je stapsgewijs meer progressie maken. Deze online piano cursus is daarom ook uitermate geschikt voor gevorderde pianisten.

Wat zijn de voordelen van deze cursus?

Zoals we hierboven al hebben aangegeven heeft een e-book vele voordelen voor de cursist. Denk hierbij aan de lage kosten als zowel die manier van betalen. De betaling is namelijk eenmalig en dus geen maandelijkse termijnen. Wanneer je dit zou vergelijken met een muziekschool of privé pianoleraar aan huis, dan is dit wel een stuk goedkoper. Een ander voordeel is dat het een eenmalige betaling is wat ook betekend dat het e-book altijd is in te zien wanneer het jou uitkomt. Mocht je op school zitten, thuis of in de bus en ben je in het bezit van een mobile device (tablet, mobiel of laptop)? Dan kun je gewoon het e-book inzien. Wil je graag meer weten over de voordelen van deze online piano cursus? Ga dan eens naar Leeronlinepiano.nl voor meer informatie, tips en adviezen.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment