Algemeen

De Samsung Galaxy S9

posted by vps3837 23 mei 2018 0 comments

Sinds 2 maanden is het nieuwste flagship model van Samsung uitgekomen, de Samsung Galaxy S9. Deze mobiele telefoon moet gaan concurreren met de Iphone X van Apple. De mobiel is uitgebracht in een aantal verschillende kleuren en natuurlijk in een ‘Plus’ versie met net iets betere specificaties en een dubbele camera. Meer over deze telefoon lees je hieronder verder in dit artikel.

Camera

Een aantal maanden voordat de telefoon uitkwam werden er een aantal teaser uitgebracht door Samsung. Hierin werd verteld dat de focus van de mobiel zou liggen op de camera. Nu de mobiele telefoon uit is blijkt dat ook te kloppen. De Samsung Galaxy S9 is namelijk de eerste mobiele telefoon met een diafragma camera. Dit zie je tegenwoordig alleen nog maar bij dure fotocaerma’s. Diafragma wil zeggen dat de lens van de camera groter en kleiner kan worden waardoor er dus meer licht in de lens valt. Hierdoor zou de camera in staat zijn om onder alle lichtomstandigheden mooie foto’s te kunnen schieten.

Video

Niet alleen kan je mooie foto’s maken met de Samsung Galaxy S9. De ontwikkelaars van de software hebben deze zo gemaakt dat je met de camera ook slow motion filmpjes kan maken in extreem hoge kwaliteit. Hiermee is de camera van de Samsung Galaxy S9 zeker de top van de top op dit moment.

Samsung Galaxy S9

Galaxy S8

Naast de verandering aan de camera is er niet onwijs veel veranderd aan de Samsung Galaxy S9. Qua uiterlijk lijkt hij bijna niet te onderscheiden van zijn voorganger de S8. Aan de achterkant is er echter wel een verschil te zien, vingerafdrukscanner is namelijk op een veel praktischere plek geplaatst. Waar de scanner op de S8 naast de camera zat, zit de scanner nu onder de scanner waardoor deze veel makkelijk te herkennen en gebruiken is.
Verder zijn de randjes wat dunner waardoor je nog meer beeld hebt in vergelijking tot het totaal oppervlak van de telefoon en is de telefoon ook iets lichter dan zijn voorganger.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment