Algemeen

Nieuw: Goldbergh skikleding

posted by vps3837 5 november 2018 0 comments

Nieuw op de markt: Goldbergh skikleding! Voor de moderne dames met klasse, uitstraling en ook een iets ruimer budget is er Goldbergh skikleding. Dit merk maakt skikleding van uitmuntende kwaliteit, perfecte pasvorm en een schitterende uitstraling. De nieuwe collectie staat online op Winter-Geest.nl. Zo heb je keuze uit skibroeken, skipully’s en ski-jassen.

 

Wie van vrouwelijk, stoer en luxe houdt, kiest voor een ski jas van Goldbergh. De uitgebreide collectie ski jassen van Goldbergh weerspiegelt de individuele smaak van iedere vrouw. Of je voor elegant, comfortabel of sportief gaat, Goldbergh heeft het voor jou. Luxe details variëren van echte bontkragen tot aan met dons gevulde softshell ski jassen. Noviteit is het gebruik van eco-vriendelijke materialen, gemakkelijk herkenbaar aan het Primaloft label. In alle skikleding is heel inventief een afsluitbaar zakje voor je skipas in de naad van de mouw weggewerkt: even elegant swipen en je laveert zo door de skipoortjes. Benieuwd? Kijk gauw verder in de shop van Winter-Geest.

 

De design skikleding van Goldbergh is rijk aan details en bijzonder vernieuwend. Hierbij is rekening gehouden met de behoeftes van de vrouw én met uitstraling en kwaliteit. Zo is door het gebruik van hoogwaardige (stretch) materialen, de fit geschikt voor iedere vrouw. Daarnaast is er een grote keuze in maten variërend van 32 tot 46 en soms zelfs tot 48.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment