Algemeen

Werkkleding bedrukken

posted by Andre 20 december 2016 0 comments

Voor sommige werknemers zijn bedrukte t-shirts uitstekende werkkleding. Ze zijn luchtig, comfortabel en representatief. Voor andere beroepen zijn t-shirts niet gewenst. Voor deze beroepen is speciale werkkleding ontwikkeld dat gemakkelijk bedrukt of geborduurd kan worden.

Andere eigenschappen

Verschillende beroepen leggen verschillende eisen op hun werkkleding. Werknemers die ’s nachts werken hebben reflecterende kleren nodig. Gevaarlijke omstandigheden vragen om veiligheidskleding. Werken in de kou vereist thermokleding. Overalls, werkbroeken en schorten zijn allen voorbeelden van bedrukbare werkkleding. Ook behoren speciale riemen en bijvoorbeeld kniebeschermers hieronder.

Veilige en degelijke kleding

Omdat werkkleding gebruikt wordt in uiteenlopende situaties en onder diverse omstandigheden, is het van belang dat ze ook van uitstekende kwaliteit zijn. Kleding die onder werktijd wordt gebruikt staat voor andere uitdagingen dan vrijetijdskleding. Ga daarom bij werkkleding niet voor de goedkoopste opties, maar lees vooral recensies van andere klanten en selecteer kleding op kwaliteit en niet alleen de prijs.

Herkenbaar

Een bijkomend voordeel van werkkleding is dat je je werknemers dezelfde kleuren kunt laten dragen. De kleuren van je huisstijl bijvoorbeeld. Hierdoor zijn je medewerkers duidelijk herkenbaar en fungeert de werkkleding ook als promotiemateriaal. Als je medewerkers op plekken komen waar veel publiek is, dan wordt je naam veel gezien.

Werkkleding bedrukken

Wil je je werkkleding bedrukken of borduren met jouw bedrijfsnaam? Dan vergroot je de herkenbaarheid van jouw medewerkers. Je bedrijfsnaam wordt dan goed zichtbaar op de kleding aangebracht. Als de kleding een meer luxe uitstraling nodig heeft, dan is het borduren van de bedrijfsnaam de beste optie. Borduren ziet er mooier en hoogwaardig uit. Daarnaast gaat deze wasbeurt na wasbeurt goed mee. Een bedrukte tekst gaat ook lang mee, en is prijstechnisch voordeliger dan borduren. Of u nou kiest voor bedrukte t-shirts, bedrukte overalls of bedrukte bodywarmers. Kom professioneel over en bestel uw eigen werkkleding.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment