Geen categorie

Een was/droog-combinatie als perfecte hulp in het huishouden

posted by vps3837 30 januari 2017 0 comments

Ik ken het wassen en drogen niet anders dan twee losse  huishoudelijke taken.

– eerst wassen in de wasmachine

– en daarna drogen in de droger of op de waslijn

Toen ik op de website van BCC me aan het oriënteren was voor een nieuwe Wasmachine, viel mijn ook op het menu van de was-droogcombinatie. Ik had hier nooit van gehoord. Ik wist niet eens dat deze machines bestonden.

Pas toen viel het kwartje; waarom hebben we het wassen en drogen nog nooit in één machine gecombineerd? Drogen is immers een de laatste stap in het totale wasproces.

In theorie ga je een hoop tijd sparen: vuile was er in en schone droge was eruit. Alleen nog even strijken als dat al nodig mocht zijn.

Je merkt wel ik ben echt enthousiast en wil graag even of dit iets voor mij kan zijn, als mijn wasmachine het echt gaat begeven.

Wie gebruikt zelf  zo’n was en droger in één?

Helaas is er niet zoveel informatie en reviews te vinden over deze voor mij nieuwe gadget. Waarom gebruiken eigenlijk zo weinig mensen zo’n combi machine? Ik denk dat het een ideale oplossing is voor de veel mensen van tegenwoordig met  weinig tijd. Het huishouden wordt weer wat gemakkelijk en je krijgt er nog wat vrije tijd voor terug.

Zelf ken ik helemaal niemand die zo’n machine heeft. Van al mijn familie, vrienden of kennissen heb nog nooit gehoord dat zij een wasdroogcombinatie hebben.  Iedereen heeft een losse wasmachine en sommige hebben daarop/-naast nog een losse droger.

Mijn zoektocht op internet

In mijn zoektocht kom ik bizar weinig informatie tegen over deze all-in-one huishoudelijke apparaten.

Ik heb gekozen voor de AEG L99696HWD op basis van een vergelijkingstest van wasdroogcombinaties op www.wasmachinesale.nl.  Dit is eigenlijk de enige website, waarop deze apparaten uitgebreid getest worden. Op Consumentenbond vindt je geen enkele review van wasdroogcombi’s.

Mijn bevindingen over de AEG wasdroogcombinatie

De AEG L99696HWD bevalt erg goed. Ik gebruik het apparaat nu twee maanden. De was komt er goed schoon uit en ook het drogen gaat goed.

Enige kritiekpunt is de lange duur van het was-droog programma. Houdt hier rekening met een tijdsduur van 6 uur!

o ignored  

Andere interessant artikelen

Leave a Comment