Algemeen

Schoolkamp, het was altijd zo leuk!!

posted by Yvonne 1 december 2016 0 comments

Schoolkamp, iedereen heeft het mee gemaakt. Wat was het leuk, papa en mama uitzwaaien en met de fiets richting kamp. Elke dag leuke en spannende dingen doen. Maar wat zijn de meeste mensen nou echt bij gebleven bij het schoolkamp? Vaak is het de liefdes die ontstonden tijdens het kamp of de bonte avond waarbij iedereen mocht komen kijken. Daarnaast was het afscheidt ook altijd wat bij bleef bij de groep 8ters. Het laatste groep acht kamp heeft een aantal kenmerken die bij iedereen bekend zijn.

Kenmerken van het schoolkamp

We beginnen natuurlijk bij de bonte avond, een avond waar iedereen naar uit keek. Hier had je lang voor geoefend en iedereen mocht komen kijken, mama, papa, opa en oma enz. Daarna komen de slaapzalen, alle jongens op 1 gezamenlijke kamer en alle meiden op 1 gezamenlijke  kamer. En die kamer stonden natuurlijk vol met stapelbedden, en van te voren had je al bepaald waar wie sliep. Of wat dacht je van de spooktochten in het bos naast de locatie waar je verbleef? Ontzettend spannend! Allemaal prachtige kenmerken die we nooit zullen vergeten tijdens kamp. Maar er was natuurlijk ook een minder leuke kant, het einde kwam eraan en de na acht jaar bij elkaar op school zitten is dan voorbij, ieder gaat zijn eigen weg en naar een andere school. Maar dat moest de pret natuurlijk niet bederven.

Groep 8

Groep acht is het laatste jaar van de basisschool en heeft ontzettend veel leuk dingen. De musical aan het eind van het jaar, het schoolkamp, de citotoets. Allemaal dingen die toch blijven hangen bij de meeste mensen en meestal leuke herinneringen met zich mee brengen. Ook zijn mensen vaak erg ge√Įnteresseerd als hun kinderen weer in groep acht komen en deelnemen aan al deze activiteiten. Dit brengt vaak weer leuke herinneringen op.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment