Algemeen

Online Marketing specialist in regio Haarlem?

posted by vps3837 14 mei 2018 0 comments

Koen Beeren Online Marketing is actief als freelance online marketing specialist in regio Haarlem. Een specialist met ongeveer 5 jaar kennis en ervaring in de online marketing in diverse branches, van webshops voor het genereren van meer aankopen tot websites met als doel pure leadverzameling.

Online Marketing kent vele specialisaties en benodigde expertise. Koen Beeren Online Marketing heeft zich sinds de oprichting flink doorontwikkeld en zodoende kennis in huis dan wel binnen het netwerk om klanten in hun online behoeftes te voorzien en te helpen aan online succes.

Het kantoor van Koen Beeren Online Marketing is gevestigd in de Greiner, een werkplaats voor creatieve en maatschappelijke ondernemers, gelegen in Haarlem.

koenbeeren

Vanuit deze schitterende locatie, nabij de Haarlemse Hout, biedt Koen Beeren Online Marketing de volgende online marketing diensten aan:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Google AdWords (SEA)
  • Conversie optimalisatie
  • Google Analytics
  • Social media (advertising)
  • Linkbuilding (SEO)
  • Website ontwikkeling

 

Inmiddels maakt een grote diversiteit aan klanten gebruik van deze online marketing diensten. Zowel midden en klein tot corporate bedrijven schakelen Koen Beeren Online Marketing in om hen bij te staan in het behalen en het vergroten van online succes.

Waarom Koen Beeren Online Marketing?

Koen Beeren Online Marketing is oprecht, eerlijk en onbevangen. Wie hem ontmoet bij een eerste gesprek zal zeggen gemotiveerd, ge√Įnspireerd en enthousiast geraakt te zijn van de gedrevenheid die de online marketing specialist overbrengt.

Koen Beeren doet er alles aan om klanten bij te staan in het behalen van (online) succes. Dit door met gedrevenheid en toewijding op een eerlijke en transparante manier scherp en intensief samen te werken om doelstellingen te realiseren.

Neem contact op met Koen Beeren Online Marketing voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag verder.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment