Algemeen

Netflix blijft investeren

posted by vps3837 11 oktober 2018 0 comments

pexel netflix foto

Netflix is een van de, al wel niet het grootste film/serieplatform die er op dit moment is. Zo heeft Netflix verschillende concurrenten als: Videoland en Amazon Prime. Hierdoor blijft Netflix investeren in het bedrijf. En dat doen ze zeker! Naast de grote investeringen van de afgelopen jaren gaat Netflix dit jaar nog even 1 miljard dollar investeren in series en films in de Verenigde Staten. Met name de staat New Mexico wordt veel in geïnvesteerd.

Exclusiviteit

Hierdoor krijgt Netflix een nog groter aanbod wat het dus steeds meer aantrekkelijker maakt om bij Netflix een account te nemen. Zo biedt Netflix veel exclusieve films en series die alleen bij Netflix te zien zijn. Verder maakt Netflix zelf films en series van enorm goede kwaliteit. Hierdoor blijven zij investeren in de films en series om zo een enorme voorsprong op hun concurrenten hebben.

Nieuwe films en series van Oktober 2018

Bijna elke maand heeft Netflix nieuwe content voor het platform. Hierdoor zullen er meer mensen blijven plakken bij het kanaal. Zo komen er wederom ook deze maand weer nieuwe films en series uit die het account echt waar zijn. Allereerst komt er een tweede seizoen van making a murderer. Deze serie is erg populair geworden. Hierbij worden er nieuwe gevangenen die de dodenstraf hebben gekregen geïnterviewd waarbij zij vertellen waarom zij vast zitten. Verder praten andere mensen die met de zaak vertellen hun verhaal. Verder komt er een derde seizoen van de bekende serie Riverdale waar mensen al een tijd op aan het wachten zijn. Misschien heb je het al gehoord maar er komt een nieuwe serie genaamd The Haunting of Hill House. Hierin speelt Michiel Huisman de hoofdrol. Dit is een horrorserie over een spookhuis, maar zeker het kijken waard. Verder zijn er nog tientallen series en films bijgekomen die zeker aan te raden zijn.

Andere interessant artikelen

Leave a Comment